Info Coronavirus

De heropstart vanaf 18 mei

In dit filmpje schetsen we een beeld van enkele van de maatregelen die op onze school van kracht zullen zijn tijdens de heropstart vanaf 18 mei.

Activiteiten tijdens het Coronavirus

De juffen en meesters verzamelen alle opdrachten (nieuwe leerstof, oefeningen, testjes…) en allerlei leuke activiteiten (spelletjes, foto’s, knutselideeĆ«n…) op onze nieuwe Klasblog!

klasblog.wingerd.be

Meester Sam verzamelt allemaal leuke activiteiten (oefeningen, spelletjes, creatieve en actieve ideeĆ«n…) op een speciale ‘Corona-website’:

corona.wingerd.be


Update: Inschrijvingsprocedure scholen

Gaat je kind volgend schooljaar voor het eerst naar school? Wordt jouw flinke kleuter een echte leerling in het lager? Of verandert je kind van school?

Vergeet dan niet dat de inschrijvingsprocedure nog steeds loopt tot en met 31 maart 2020. Dit tijdstip is niet veranderd.

Alle info vindt u hier.


Opvang op school

Via dit formulier polsen wij naar de opvangbehoefte op onze school.
Voor elke leerling die opgevangen dient te worden, moet dit formulier 1 keer ingevuld worden.

Klik hier om het formulier te openen


Update 13 maart

Beste ouders,

U kon deze ochtend al lezen dat de Nationale Veiligheidsraad heeft beslist om de lessen te schorsen in alle scholen om de verdere verspreiding van het coronavirus in te dijken en de kwetsbare groepen te beschermen (fase 3). Deze maatregel gaat in vanaf maandag 16 maart en duurt t.e.m. 3 april 2020. Nadien start de paasvakantie.

In deze brief leest u de maatregelen die op onze school genomen worden.

Bedankt voor jullie medewerking!

Veronik De Boeck
directeur De Wingerd Reet