Donderdag 20 mei heeft de lagere school sportdag gehad. Ze zijn naar de Klinckaert geweest. Ze hebben daar in de speeltuin gespeeld. Ze hebben daar in hun klas bubbels spelletjes gespeeld: tennis, baseball, bosspel, airtrack, dood of levend, volleybal, paard en ruiter en nog meer. 

‘s Middags hebben ze daar gegeten. Ze hebben ook een frisdrank gekregen. 

Elke keer als juf Leen met een belletje rinkelde, moesten we doorschuiven naar een ander spelletje.Bij het bosspel ging je juf of meester zich verstoppen. De kinderen moesten die gaan zoeken en erbij gaan zitten of je ging potteke stamp spelen.

Bij tennis gingen we eerst naar elkaar met je tennisracket een balletje naar elkaar slaan. Het tweede bij tennis was de meester, die ging met tennisballen gooien naar de kinderen. Je moest proberen over te lopen zonder dat je geraakt werd.

Bij de frisdrank kon je kiezen tussen fanta, cola, plat water, bruis water. 

De eerste twee uur waren we nog op school. We hebben heel veel gewandeld. We zijn op school van kwart over 10 vertrokken. 

Op de airtrack heeft meester Werner mee gedaan. We mochten er ook vrij spelen. 

De leerlingen waren heel erg enthousiast en druk.

– Lotte en Louis (L4)