Hoe kan je het schooljaar beter beginnen dan door een weekje op bosklassen te gaan?

Zondag 8 september om 9u was het al zo ver. We vertrokken met de leerlingen van 5 en 6 en met de monitoren Loes, Sarah en Jeff richting Sart-lez-Spa. Onderweg maakten we enkele tussenstops. Zo bezochten we de grotten van Remouchamps en maakten we een fikse wandeling op de knuppelpaadjes in de Hoge Venen.

Zondagavond installeerden we ons in het verblijf ‘La Sapinière’. Er stond die week een gevarieerde planning op het menu. We haalden ons beste Frans boven op de markt in Spa, bezochten de Spa-fabriek, deden in kleine groepjes een oriëntatietocht, bouwden dammen in de rivier de Hoëgne, en beleefden nog zo veel meer.

Tijdens al deze activiteiten leerden we niet alleen de juffen en meester maar ook elkaar veel beter kennen. Het was een onvergetelijke week waar we nog vaak met een glimlach aan zullen terugdenken!