Wat stond daar nu plots op onze speelplaats? Een gekke blauwe vrachtwagen?! De kleuters uit de 2de en 3de kleuterklas mochten als eersten op dinsdag 6 november ontdekken wat er allemaal te beleven viel in die gekke blauwe vrachtwagen! Het was een muziekvoorstelling van ‘Muziek op wielen’. Verschillende diertjes namen ons mee naar hun eigen land en lieten ons kennis maken met hun muziekinstrumenten. De 2de en 3de kleuterklas zijn op muzikale reis geweest naar Afrika, Lapland, India, Thailand, Amerika en Argentinië. Na de voorstelling mochten de kleuters vrij experimenteren met de muziekinstrumenten in de vrachtwagen. Er was zelfs een muzikale trap!

Eindelijk was het donderdag 8 november en mochten ook de vosjes, de kikkertjes en de eendjes mee op muzikale reis in de vrachtwagen. Zij gingen op reis naar Schotland, India, Lapland, de Bahama’s, Chili en Afrika. Ze maakten muziek met verschillende muziekinstrumenten en leerden verschillende danspasjes.

Wat was het een fijne en muzikale voorstelling!