Op woensdag 17 oktober was het dan zover… Onze eerste spel-en knutselvoormiddag van het schooljaar stond op het programma. Onder een stralend herfstzonnetje was er een talrijke opkomst van mama’s, papa’s, oma’s, opa’s… Er waren zoveel geïnteresseerden dat we genoodzaakt waren om de uitleg onder de tent van de speelplaats te geven. Dankzij de hulp van zovelen, konden onze kinderen dan ook heel veel knutselen en spelletjes spelen. Van verveling was zeker geen sprake! Herfstbomen, vleermuizen, spinnen, paddenstoelen, glinsterende spinnenwebben… Kortom, er was een heleboel te beleven. Tot slot was er nog een rustgevend vertelmoment dat dankzij het mooie weer buiten kon plaatsvinden.

Dankjewel lieve mama’s, papa’s, oma’s, opa’s… voor de toffe voormiddag!

Juf Greet, juf Ils, juf Inge en juf Leen