Maandag stapten we gepakt en gezakt met reservekleding op de bus richting het Weyneshof in Rijmenam. Sportmonitoren van SVS stonden ons op te wachten. We deden veiligheidsgordels aan en trokken het bos in. Onze eerste activiteit was de tarzansprong. Nadien volgde een deadride. Na een korte pauze deden we een parcours over de slotgracht. Gelukkig stond ze droog zodat we geen natte pakken kregen.

Ook dinsdag werd een toffe dag. We trokken naar het Antwerpse Wielercentrum. Hier reden we over een BMX – parcours. We probeerden ook echte koersfietsen uit en mochten op de wielerpiste rijden. Toch wel wat eng, vonden we.

De dag nadien trokken we per fiets naar de sporthal van Terhagen. Hier stond boogschieten en karabijnschieten op het programma. Terwijl we wachtten op onze beurt speelden we een match hockey tegen het 6de leerjaar. De voormiddag werd afgesloten met de klim naar onze school.

Donderdag deden we aan muurklimmen in Klimax te Puurs. Nadat we aandachtig luisterden naar de instructies i.v.m. het zekeren. Mochten we per twee aan de slag.

Tot slot zijn we op vrijdag nog gaan judoën.

Het was een kei plezante week. We zijn weeral wat ervaringen rijker en verschillende onder ons hebben hun grenzen verlegd.