Na een deugddoende paasvakantie, vertrok het 3de en 4de leerjaar meteen naar de boerderij van boer Etienne. We werden hartelijk onthaald in de Vierhoekhoeve in Gijzenzele en maakten na het lekkere middagmaal  al meteen kennis met de dieren. Konijntjes knuffelen, geiten en schapen eten geven, de koeien melken en hun stal uitmesten, choco en boter maken, zelf brood bakken, een melkschattentocht met de hulp van een gps en héél veel buiten spelen. Het ritje met de kar door de velden was een hele belevenis. Samen slapen in de grote slaapzalen was reuzegezellig! De bonte avond liet ons nog maar eens genieten van onze talentvolle kids. We leverden woensdag hele enthousiaste (en vermoeide) boertjes en boerinnetjes af aan hun ouders die hen veel meer gemist hadden dan omgekeerd;-). Een uitstap om nooit meer te vergeten!!!