De zenuwen gierden door de gangen en door onze kelen…  Vandaag, 2 februari 2018 was het de grote afsluiter van de poëzie-tweeweekse.

We mochten onze poëziekunsten laten zien en horen op het grote podium in een zaal vol kinderen, ouders, grootouders…  Spannend. Gelukkig is alles fantastisch meegevallen. Iedereen was dik tevreden en de sfeer was heerlijk.

We hadden dan ook sterk geoefend in de klas. We mochten zelf ons gedicht kiezen en attributen maken. We werkten in de klas ook met de gedichtenbolderkar met allerlei ideetjes om te werken rond poëzie.

Tijdens onze poëziewandeling op de speelplaats kozen we ook nog het gedicht van het jaar. ‘Knuffelbeertje’ en ‘Speelkwartier’ werden gekozen als mooiste gedicht in ons thema van dit jaar: GENIETEN….  En of dat we genoten hebben… Dat zie je wel op de foto’s.