Zondagmorgen 9u, tijd om op bosklassen te vertrekken! Toen we goed en wel vertrokken waren, werden we door de politie aan de kant gezet. Er werd een grootschalige buscontrole gehouden! Er kwamen zelfs politiehonden aan te pas! Wat was dat spannend!

Gelukkig mochten we even later weer doorrijden. Zo kwamen we aan bij onze eerste tussenstop, de grotten van Remouchamps.  Diezelfde dag bezochten we ook nog de watervallen van Coo en maakten we een wandeling door de Hoge Venen. Tegen 17.30u kwamen we aan bij onze verblijfplaats ‘La Sapinière’.  De sfeer zat er goed in! Er werd een week lang knap samengewerkt en samen gespeeld. We leerden heel wat nieuwe dingen bij! We verlegden onze grenzen door stevige wandelingen te maken en zelf de weg te zoeken. Kortom het was een week om nooit meer te vergeten!