Het einde van de toetsen vieren…hoe doe je dat? Met een superleuke tweedaagse!

Op maandag vertrokken we met de fiets naar het huis van Stien, daar stond ons een moeilijke opdracht te wachten… tenten opzetten… niet simpel, maar van proberen kan je leren en met wat hulp van Stiens papa lukte het wel! Daarna zetten we onze tocht verder richting Aartselaar. Daar mochten we gaan zwemmen bij de schoonouders van juf Kim. Geweldig met zijn allen in het water, ook de meester en de juf namen een duikje! Nog een smakelijk ijsje van bompa en toen was het tijd om terug naar ons tentenkamp te gaan. De meester bakte heerlijke frietjes! Juf Kim werd ondertussen verwend met cadeaucheques voor haar verjaardag: nagels lakken, make-up, een turnshow op de trampoline, mopjes, een verhaal,… Genieten! Nadien was er nog voldoende tijd om te spelen in de tuin en bij de dieren! We sloten de avond af met spannende verhalen en marshmallows rond het kampvuur. Veel geslapen hebben we niet, veel gebabbeld wel! ‘s Ochtends bracht bompa lekkere pistoleetjes, van Nauds mama kregen we eitjes, Siens mama verwende ons met fruitsla en van Elises mama kregen we een lekkere appel voor de speeltijd! Een zalig ontbijtje dus! Toen was het tijd om de tenten af te breken en terug richting school te keren! Wat was het een fantastisch avontuur geweest! Een grote dankjewel aan juf Katleen en Jan voor de gastvrijheid!

Lieve jongens en meisjes van het vierde leerjaar, bedankt voor het fijne schooljaar! We zullen jullie missen! Meester Werner en juf Kim