Donderdag 23 maart trokken de leerlingen van het vierde en vijfde leerjaar op verkenning in de buurt van de school. Ze ontdekten de stijlkenmerken van onze Maria Magdalenakerk en van het Laarhof (door de bomen heen) en vonden de symmetrie terug in de voorgevel van het papscholeke. Ze kwamen ook koningin Astrid tegen (althans haar borstbeeld aan de parkrand). Ze vergeleken de Beekvelden met het Wilgenveld. Verkeersborden en handelszaken hebben nu ook minder geheimen voor onze kinderen

Onze kinderen kregen tevens een interessante rondleiding in het gemeentehuis onder leiding van onze burgemeester, dhr. Geert Antonio. Ze zetelden in de gemeenteraad en waren heel gelukkig met de trouw van twee kersverse en gelukkige koppeltjes.

Het kompas bracht hen uiteindelijk terug in de school. Nu nog even verwerken in de klas. Boeiend!!!