In onze turnzaal streek er een echt circus neer. Het circus kwam niet zomaar op bezoek, het had zich in onze turnzaal gevestigd speciaal om alle grootouders van onze kleuters een fijne voormiddag te bezorgen.  Onder leiding van de circusdirecteur brachten heel wat topartiesten het beste van zichzelf. Er waren acrobaten die menselijke piramides maakten , krachtpatsers die tot wel 100 kg konden dragen en clowns die naast gekke bekken ook nog eens prima dansten. Het circus had ook dieren mee. Zo konden onze grootouders leeuwen, olifanten en paarden aan het werk zien. Toen de koorddansers aan het werk waren hielt iedereen zijn adem in. Het werden prachtige voorstellingen met telkens een oorverdovend applaus aan het einde. Een dikke Bravo voor al onze kleine circusartiesten en hun Juffen en een grote dankjewel aan al enthousiaste grootouders die van de partij waren.