Op donderdag 17 maart organiseerde Juf Sophie samen met de kleuterleidsters een sportieve voormiddag voor alle kleuters. Deze sportdag stond volledig in het teken van ons jaarthema ‘lezen is de mooiste reis die je kan boeken’. Na een gezamenlijke opening om het lekker warm te krijgen, waren er zowel binnen als buiten, allerlei leuke activiteiten voorzien. Op elke plaats was een spel of materiaal voorzien dat in functie van een land stond.Zo konden de kleuters springen op een springkasteel zoals de kangoeroes in Australië, konden ze genieten van een heerlijke Thaise massage, kon er geskied worden in Oostenrijk, stapten de kleuters over een blotevoetenpad uit Nigeria en nog veel meer. Dankzij het enthousiasme van de kleuters en juffen én de aanwezigheid van het zonnetje was het meer dan een geslaagde sportdag!